Avís legal
Benvingut a la pàgina web www.lladurs.cat
A continuació li exposem les condicions d'ús d'aquesta pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d'usuari de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

1- IDENTIFICACIÓ
De conformitat amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, s'informa que www.lladurs.cat és un domini de l'Ajuntament de Lladurs amb domicili social a la Casa de la Vila, Ctra. de Sant Llorenç, Km 7.5 telèfon +34 973 48 15 55, amb CIF P2515500C.

2- NORMES D'UTILITZACIÓ
Com a usuari d'aquesta WEB, ha d'utilitzar de forma responsable els serveis i continguts que ofereix, respectant en tot moment la legalitat vigent. Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d'aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

3- PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que conté, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals www.lladurs.cat o les empreses del seu grup són titulars o llicenciataries legítimes.
Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l'autorització prèvia i expressa.

4- RESPONSABILITAT
La nostra intenció és la d'oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i de màxima qualitat.
De totes maneres, li informem que no podem garantir l'accés continuat, i que les pàgines es puguin trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.
www.lladurs.cat no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços o hipervincles.

5 - POLÍTICA DE PRIVADESA I DE PROTECCIÓ DE DADES
En la navegació per la nostra WEB és possible que es recopilin de Vè. certes dades de caràcter personal. Els llocs on es recullen i la finalitat concreta de les mateixes son:
CONTACTE: necessaris per poder atendre la petició d'informació que ens sol·liciti.

6 - POLÍTICA DE COOKIES
Cliqueu aquí per consultar la política de cookies
Ajuntament de Lladurs, Casa de la Vila, km 7,5. 25283 Lladurs-Solsonès. Tel. (+34) 973 48 15 55 - 973 05 90 31 - Fax (+34) 973 48 15 55 - Crèdits - Avís legal - Política de privacitat