Duc (Bubo bubo)
És el rapinyaire nocturn més gran. Canta en ple hivern. El seu hàbitat preferit són les cingleres situades en contacte amb garrigues o conreus, ja que hi troba caça abundant. És un gran caçador, s’alimenta de conills, rates, esquirols, colúmbids...

Ajuntament de Lladurs, Casa de la Vila, km 7,5. 25283 Lladurs-Solsonès. Tel. (+34) 973 48 15 55 - 973 05 90 31 - Fax (+34) 973 48 15 55 - Crèdits - Avís legal